Despre Noi

Pasionată de tot ce înseamnă artă, de-a lungul anilor am realizat mai multe proiecte, începând de la accesorii de păr până la decor la nunți. Joyful Design însă e cel care mă reprezintă cel mai bine. 

Numele meu este Roxana și Joyful Design a început oficial în 2015 când am deschis pagina de Facebook împreună cu soțul meu Alex, care mă susține, care m-a încurajat de la începutul proiectului și care mă ajută mult pe partea administrativă.

Însă povestea a început demult. Încă din copilărie am fost fascinată de desen, de croitorie, așa că pe parcursul anilor am investit în domeniul acesta terminând și un curs de croitorie și unul de design vestimentar.

Un alt capitol s-a desprins de aici când o prietenă bună a rămas însărcinată pentru a doua oară. Din dorința de a o surprinde cu o ședință foto de maternitate, s-a născut și prima rochie de maternitate. De aici povestea a continuat și s-a conturat tot mai frumos!

Abia aștept să văd cum se continuă povestea și cu ajutorul vostru cu siguranță va fi tot mai frumoasă! Mulțumesc tuturor celor care până acum au avut încredere să apeleze la Joyful Design!

rox

Ne găsiți și pe Instagram și Tiktok la:

Instagram: https://www.instagram.com/joyfuldesignofficial
Tiktok: https://www.tiktok.com/@joyfuldesignofficial