Închirieri

Urmează să ai o ședință foto de maternitate și vrei ca pozele tale să fie unice și deosebite? Dacă da, atunci ai venit în locul potrivit. Pentru că perioada de maternitate este una relativ scurtă și pentru că hainele purtate în perioada aceea de cele mai multe ori nu mai pot fi purtate și după naștere, am creat pentru tine și serviciul de închiriere a rochiilor de maternitate. 

Acest serviciu este disponibil doar pe raza orașului Cluj-Napoca. Rochiile de maternitate se închiriază doar la ședințe foto de acest gen.


Cum funcționează?

1. Verifică albumul de mai jos ca să vezi modelele de rochii disponibile.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1480294192162186&type=3

2. Fă-ți o programare pentru o probă care ar trebui să aibă loc cu 1-2 zile înainte de ședința foto - ne poți contacta la contact@joyfuldesign.ro sau pe Chat (colț dreapta jos).

3. Alege modelele preferate. Împreună vom avea grijă să alegem cele mai potrivite rochii atât ca mărime, cât și ca stil fiecărei graviduțe, așadar odată alese, rochiile nu se vor mai returna decât după ședința foto. 

4.Rochiile se vor returna în următoarea zi lucrătoare după ședința foto. (Luni-Vineri). De curățarea rochiilor ne vom ocupa noi. Întârzierile se vor penaliza cu 10 Ron/zi.


Costuri

Prețul pentru închirierea unei rochii este între 100-200 Ron/ziua ședinței. Pentru fiecare rochie închiriată, se oferă gratuit 2 accesorii precum brâuri sau coronițe. Orice accesoriu extra va costa 10 lei/bucată.

Dacă din anumite motive personale, alegi să nu folosești rochia la ședința foto, suma achitată nu se va returna, dat fiind faptul că rochia a fost blocată în ziua ședinței foto. 

Dacă din cauza unor evenimente neprevăzute ședința foto se amână, vom discuta în privat cum vom proceda în continuare, în funcție de caz.